» » Студенти ЗУНУ підтримують поранених військових!

Студенти ЗУНУ підтримують поранених військових!

Дата: 10-01-2024, 16:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За ініціативною колективу юридичного факультету студенти Західноукраїнського національного університету відвідали поранених військових, які в перебувають на лікуванні.
Студенти класичного університету Тернополя привітали колядками та віншуваннями, подарували нашим воїнам дух Різдва. Молодь висловила свою щиру вдячність, повагу та благословіння пораненим Героям. Аби трішки підняти настрій, зігріти теплом наших військових, студенти підготували маленькі подарунки, які збирали з великою любовʼю.

Такі зустрічі повинні нагадувати нам про важливість турботи одне про одного у цей складний час, готовність поділитися тим, що маємо. Тільки разом ми стаємо сильнішими, і цей день став прикладом того, як прості речі можуть трішки додати віри у наше мирне майбутнє. Ми повинні об’єднуватися не лише на свята чи визначні події, а й щодня, невтомно працюючи на Перемогу.

У кожного свій фронт, але тільки спільними зусиллями ми переможемо та відбудуємо усе, що зруйновано, навчимося цінувати життя і кожну хвилину, а головне - людей, які поряд.

Тому не будьмо байдужими, допомагаймо Героям, звеселяймо їх серця!