» » Розпочато набір наукових статей для участі у міжнародній науково-технічній конференції «2024 14th International Conference on Advanced Computer Information Technologies» (ACIT-2024)

Розпочато набір наукових статей для участі у міжнародній науково-технічній конференції «2024 14th International Conference on Advanced Computer Information Technologies» (ACIT-2024)

Дата: 3-01-2024, 17:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

19-21 вересня 2024 року відбудеться конференція ACIT'2024 у Чеське Будєйовіце на базі Південночеського університету.

Організаторами 14-тої Міжнародної конференції з передових комп'ютерних інформаційних технологій (ACIT'2024) виступають: Західноукраїнський національний університет (Україна), Південночеський університет (Чеська Республіка), Вроцлавський університет економіки та бізнесу (Польща), Деггендорфський технологічний інститут (Німеччина), Католицький університет в Ружомберку (Словаччина) та Чехословацька секція IEEE \ Computer Chapter (Чеська Республіка).

Конференція є міжнародним форумом для дослідників, науковців, фахівців та студентів інженерних напрямів та з міждисциплінарними інтересами у галузях інформаційних технологій, комп'ютерних наук, обчислювального інтелекту і математичного моделювання, штучного інтелекту і когнітивних систем, інформаційних технологій в економіці та управлінні, кібербезпеки, спеціалізованих програмних та комп'ютерних систем. Команда міжнародного технічного програмного комітету складається з експертів із зазначених галузей. Минулого року учасники конференції представляли понад 50 країн з понад 200 університетів світу.

Відрадно, що перед затвердженням конференції ACIT-2024 та внесенням її в реєстр IEEE (https://conferences.ieee.org/conferences_events/conferences/search?q=acit&virtualflag=B&virtualConfReadOnly=N), Українська секція IEEE (підрозділ «обчислювальний інтелект») поповнилася чотирма новими членами – науковцями Західноукраїнського національного університету.

 

Для участі у цій конференції виділено грант від іноземних партнерів для підтримки 30 українських вчених. Запрошуємо науковців взяти участь у відборі.

 

Прийняті доповіді будуть подані для включення в IEEE Xplore . Як відомо, матеріали цієї електронної бібліотеки індексуються Scopus, Web of Science та іншими наукометричними базами в галузі комп’ютерних наук. Матеріали конференції будуть опубліковані з ISSN та ISBN.

Ми раді повідомити, що попередні збірники матеріалів конференцій 2019 - 2023 рр. уже включені до цифрової бібліотеки IEEE Xplore, а також проіндексовані в наукометричних базах реферування та індексування (Scopus, Web of Science, DBLP, Google Scholar та ін.).

 

Детальніше: https://acit.wunu.edu.ua/