» » Конференція молодих вчених, аспірантів та студентів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу «Інноваційні технології в менеджменті та публічному управлінні»

Конференція молодих вчених, аспірантів та студентів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу «Інноваційні технології в менеджменті та публічному управлінні»

Дата: 27-11-2023, 15:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулася науково-практична інтернет-конференція молодих вчених, аспірантів та студентів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу «Інноваційні технології в менеджменті та публічному управлінні». Захід проходив у змішаному форматі: офлайн та онлайн (на платформі Zoom).

Ініціатором та головним організатором уже традиційної щорічної конференції виступила кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету.

Відкрив конференцію модератор заходу д.е.н., професор Григорій Монастирський. Також присутніх привітали декан факультету економіки та управління ЗУНУ, к.е.н., доцент Андрій Коцур, завідувач кафедри менеджменту та публічного управління ЗУНУ, д.е.н., професор Михайло Шкільняк.

На пленарному засіданні конференції виступили:

Дмитро Худик, аспірант освітньо-наукової програми «Публічне управління та адміністрування» ЗУНУ, який розповів про проблеми соціально-культурного розвитку територіальних громад в умовах сучасних викликів.

Володимир Мацик, аспірант освітньо-наукової програми «Економіка», керівник медичної служби ДСНС України в Тернопільській області. Публічна політика збереження потенціалу здоров’я в умовах сучасних викликів та безпекових загроз.

Діана Марко, здобувачка освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти ЗУНУ (група ПУА-31). Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України.

Олександр Михальчук, здобувач освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» на другому (магістерському) рівні вищої освіти ЗУНУ. Напрями удосконалення розвитку туристичного потенціалу території.

Софія Островерхова, здобувачка освітньо-професійної програми «Управління персоналом» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти ЗУНУ (група МЕНУП-41). Інноваційні технології рекрутингу персоналу.

Наталія Федорів, здобувачка освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти ЗУНУ (група ПУА-31). Децентралізація влади в умовах воєнного стану.

Наталія Налисник, здобувачка освітньо-професійної програми «Менеджмент» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти ЗУНУ (група МЕН-41). Розвиток компетентностей менеджера нової генерації.

Любов Миколайчик, здобувачка освітньо-професійної програми «Менеджмент» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти ЗУНУ (група МЕН-31). Прокрастинація: перешкода на шляху до успіху.

Віктор Іванюк, здобувач освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти ЗУНУ (група ПУА-41). Територіальний брендинг як інструмент місцевого розвитку.

Юлія П’ятничка, здобувачка освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти ЗУНУ (група ПУА-31). Міграційна політика в умовах війни: особливості та виклики.

Катерина Галяс, здобувачка освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти ЗУНУ (група ПУА-31). Взаємодія органів ДСНС із громадськістю.

Зазначимо, що усі виступи учасників конференції відзначалися високою якістю наукового викладу, мали прикладний характер, що особливо важливо та цінно в умовах війни для розуміння подальших напрямів відбудови та розвитку України. Представлені різновекторні наукові доповіді студентів підтвердили важливість проведення таких заходів, які сприяють формуванню  кваліфікованого фахівця в умовах викликів сьогодення.

Після завершення цих виступів, зі словом слово мали модератори заочних секцій:

Руслан Августин, д.е.н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ модератор секції 1 «Соціально-економічні аспекти менеджменту: теорія та практика»;

Алла Васіна, д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ модератор секції 2 «Механізм багаторівневого публічного управління: напрями удосконалення в контексті повоєнного оновлення»;

Тетяна Желюк, д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ модератор секції 3 «Підвищення управлінського потенціалу закладів охорони здоров’я в умовах нових викликів»;

Сергій Надвиничний, д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ модератор секції 4 «Управління людськими ресурсами в умовах цифрової економіки».

Вони проінформували присутніх про кількість учасників у секціях, питання і проблеми, які піднімалися та вирішувалися у поданих тезах доповідей.

Після чого було підведено підсумки роботи наукової конференції, за результатами якої сформовано збірник, що включає понад 150 тез доповідей.

Завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу д.е.н., професор Михайло Шкільняк та весь професорсько-викладацький колектив кафедри пишаються аспірантами та студентами і щиро вдячні за актуальну тематику дискусійних напрямів, цікаві практико-орієнтовані доповіді та плідну роботу!