Цифровізуємо університет!

Дата: 25-09-2023, 16:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Західноукраїнський національний університет – перший заклад вищої освіти України, який використовує систему електронної черги компанії «Q-nomy». 

Вона призначена для безпосередньої взаємодії між абітурієнтом та приймальною комісією класичного університету Тернополя: створення електронного кабінету вступника, подача документів, реєстрація пільг. 

Скануючи QR-код, ви переходите на сторінку реєстрації в електронній черзі, обираєте послугу, вказуєте свій номер телефону, визначаєте час запису та отримуєте електронний квиток й SMS-повідомлення з підтвердженням. Також для зручності система надсилає SMS-повідомлення про те, що ви наступні у черзі. Запрошення здійснюється за допомогою візуального та голосового оповіщення.

Цьогоріч ЗУНУ вперше використав систему електронної черги компанії «Q-nomy», яка не лише зекономила час абітурієнтів, а й стала зручним інструментом в організації роботи працівників приймальної комісії.

Софт також можна використовувати для проведення заліків, іспитів та створення інформаційної системи вишу із трансляцією відеоконтенту.

«Q-nomy» - це провідний постачальник програмного забезпечення, який надає рішення для оптимізації багатоканальних цифрових та фізичних бізнес-процесів та клієнтських подорожей.

Програмний продукт «Q-nomy» забезпечує різні філії передовими інструментами для управління прийомом клієнтів, організацією електронної черги.

Всі необхідні роботи з розгортання, запуску програмного забезпечення «Q-nomy» та навчання наших співробітників були виконані провідним українським інтегратором та амбасадором бренду ТОВ «Світ технологій».