» » Відзнаки від міністра оборони України

Відзнаки від міністра оборони України

Дата: 28-08-2023, 18:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 До класичного університету Тернополя завітав начальник Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Денис Сахацький, який зустрівся із ректором ЗУНУ Оксаною Десятнюк та головою вченої ради ЗУНУ Андрієм Крисоватим.

Під час спілкування Денис Васильович подякував за сприяння Збройним Силам України, вагому підтримку у боротьбі з російським агресором та вручив від міністра оборони України Олексія Резнікова відзнаки «За сприяння обороні» Оксані Миронівні та Андрію Ігоровичу.

Оксана Десятнюк зазначила: «Кожен із нас наближає довгоочікувану перемогу та вкладає усі свої сили у роботу. Ця нагорода є результатом консолідації зусиль колективу Західноукраїнського національного університету заради майбутнього молоді та процвітання України!»

 «Ми вдячні нашим захисникам й захисницям, які невтомно стоять на передовій. Завдяки їм академічна спільнота класичного університету Тернополя має можливість працювати, навчатися та допомагати Збройним Силам України. Віримо, що разом переможемо!» - сказав Андрій Крисоватий.

 

Слава Україні!