» » Презентація можливостей Українського ветеранського фонду

Презентація можливостей Українського ветеранського фонду

Дата: 27-07-2023, 15:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбулася презентація можливостей Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів для ветеранів та членів їхніх сімей, членів родин загиблих (померлих) захисників України, громадських об’єднань ветеранів.

Серед учасників заходу були керівники ветеранських організацій, волонтери, представники профільних служб Тернопільської обласної військової адміністрації, Тернопільської міської ради, територіальних громад, закладів освіти й охорони здоров’я.

До присутніх звернулися директор навчально-наукового центру конверсії військових кадрів та ветеранів війни  полковник Іван Бугай та завідувачка кафедри міжнародних відносин та дипломатії ЗУНУ, заступниця голови ГО «Жінки в Україні», професорка Оксана Тулай.

Спікери Віта Костик, заступниця виконавчого директора Українського ветеранського фонду та Даниїл Момот, фахівець І категорії відділу організаційного розвитку, міжнародних і регіональних зв’язків розповіли про актуальні та перспективні проєкти фонду, можливості для ветеранського бізнесу, мікрогранти для самозайнятих ветеранів та ветеранок. Учасники обговорили реальні кейси та досвід реалізації успішних проєктів, які отримали підтримку фонду. Спікери зосередили увагу на тому, що у цьому році Український ветеранський фонд планує розпочати активну співпрацю із громадськими організаціями, які опікуються проблемами ветеранської спільноти.

Учасники заходу підсумували, що зараз є багато важливих проблем: соціальних, економічних, ментальних, юридичних, медичних, з якими зустрічаються ветерани та члени їхніх сімей, а також члени родин загиблих (померлих) захисників України, які потрібно негайно вирішувати та готуватися до майбутніх викликів!

Модераторка зустрічі – Оксана Тулай.

Детальніша інформація про діяльність Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів на офіційному сайті за посиланням: https://veteranfund.com.ua/