Робоча нарада

Дата: 6-07-2023, 17:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбулася робоча нарада.

Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк, голова Вченої ради Андрій Крисоватий, директор ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій» Василь Мартинюк, відповідальний секретар приймальної комісії Антон Шевчук обговорили питання подачі заяв абітурієнтів та створення електронних кабінетів вступників до ВСП «ФКЕПІТ» у розрізі спеціальностей на основі БЗСО.

Колеги поділилися думками щодо перебігу вступної кампанії, слабких та сильних сторін, проаналізували поточну ситуацію.

Ректор Оксана Десятнюк зосередила увагу на ситуації з поселенням вступників у студентські гуртожитки ЗУНУ: «Ми повинні забезпечити усім юнакам та дівчатам, які мають бажання навчатися в коледжах ЗУНУ не лише якісну освіту, а й комфортні умови проживання у гуртожитках. Для цього у нас є усі можливості».

Голова Вченої ради Андрій Крисоватий запропонував збільшити аудиторний фонд для освітньої діяльності: «У зв’язку із збільшенням кількості охочих вступати до коледжів ЗУНУ, ми повинні вже зараз думати над розширенням не тільки аудиторного фонду, а й відкриттям нових освітніх програм, які є на часі. ЗУНУ користується попитом й нам приємно, що наша освіта - затребувана!»