» » Міжнародний молодіжний форум EYFON

Міжнародний молодіжний форум EYFON

Дата: 5-07-2023, 13:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах роботи школи міжнародних комунікацій команда студентів Західноукраїнського національного університету разом з професором кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Ольгою Царик вп'яте взяла участь у міжнародному молодіжному форумі EYFON (м. Ноймаркт, Австрія) на тему "Peace in Europe and the World, legislation (EU, UN), intercultural training", який відбувся з 26 червня по 30 червня 2023 року.

 

Наші студенти були частиною заходу разом з 35 молодими європейцями з Албанії, Вірменії, Грузії, Греції, Угорщини, Сербії, Туреччини. У ході форуму були проведені різноманітні заходи, які стосувалися актуальних тем.

 

Один із блоків форуму “Between media coverage and

propaganda: Information and war. Historical and present

perspectives” був присвячений медіа-освіті та пропаганді, аналізу інформації про війну з історичних і сучасних перспектив. Також були обговорені програми Erasmus+ та мобільності, а також „Goals of Europe 2050 -

European Future Culture” у рамках Castle Talk.

 

Крім того, велику увагу було приділено міжкультурній підготовці, яка включала крос-культурний тренінг та інтеркультурний вечір, де студенти Західноукраїнського національного університету презентували культуру України.

Наші студенти Олена Паранич, Єлизавета Поворозник, Валентина Кафтан, Софія Островерхова, Вікторія Довбенко активно брали участь у дискусіях, обмінювалися думками та досвідом з іншими учасниками з різних країн. Цей форум надав їм чудову можливість розширити свої знання, поглибити розуміння міжнародних взаємин та знайти нових друзів і партнерів.

 

Ми  вдячні нашим студентам за представлення ЗУНУ на цьому міжнародному форумі. Такі заходи сприяють їх особистому і професійному розвитку, а також сприяють встановленню міжнародних зв'язків та співпраці.

 

Бажаємо нашим студентам подальших успіхів і натхнення в їхніх майбутніх проєктах!