» » Навчання у Люблянській школі бізнесу в межах проєкту Еразмус+

Навчання у Люблянській школі бізнесу в межах проєкту Еразмус+

Дата: 31-05-2023, 16:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах проєкту Еразмус+ КА 171 десять студентів Західноукраїнського національного університету навчалися у Люблянській школі бізнесу (Словенія).

Ірина Сороківська, студентка навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина, учасниця програми академічної мобільності ділиться своїми враженнями: «Пригадую перші тижні у Словенії – це було складно, адже мені потрібен був час для адаптації у новому середовищі. У мене одразу розпочалося активне навчання. Найцікавіше було вивчати дисципліну Business Project Management, який викладала професорка з Грузії. Разом із студентами ми створювали аналіз своєї компанії. Також були лекції з Career Orientation, де кожна пара була із новим лектором з різних куточків світу. Нам розказували як стати успішним підприємцем, що потребує ринок праці саме зараз, як не боятися нових випробувань, як захистити права на свою наукову роботу. Я впевнено можу сказати, що ці 3 місяці навчання за програмою Erasmus+ у Словенії були неповторними».

 

«Я рада, що у мене була можливість три місяці навчатися у Люблянській школі бізнесу – це стало новим досвідом для мене. Усі наші пари викладалися англійською мовою, і так ми долали мовний бар’єр. Любляна - чудове історичне місто з багатою культурою, гарними краєвидами та смачною їжею», - зазначає Вікторія Банира, студентка факультету економіки та управління.

Світлана Зелінська, студентка навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина, розповідає: «Я взяла участь в програмі студентської мобільності Erasmus+ та здобула нові знання й навички. Ці три місяці були насичені подіями, знайомствами та подорожами. Разом з студентами з Грузії, Албанії, Боснії та Герцеговини, Чорногорії ми відвідували лекції успішних підприємців, які ділилися з нами своїм досвідом. Завдяки цій програмі, я зможу досягти успіху у моїй подальшій кар‘єрі».