» » Студентка ЗУНУ ділиться враженнями від навчання в Університеті прикладних наук Inholland за програмою Еразмус+

Студентка ЗУНУ ділиться враженнями від навчання в Університеті прикладних наук Inholland за програмою Еразмус+

Дата: 12-05-2023, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нідерланди – країна красивих тюльпанів, смачного сиру, велосипедів та чудових людей.

У 2022-2023 н.р. я мала чудовий досвід семестрового навчання в Університеті прикладних наук Inholland у місті Алкмар за програмою Еразмус+.

Як студентка групи МЕНМ-41 кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім.Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету, я була дуже зацікавлена у можливості поїхати на семестрове навчання, адже мене цікавив особистісний розвиток та вдосконалення знань. Тому, коли з'явилася можливість взяти участь у конкурсному відборі на навчання в університеті Inholland University of Applied Sciences у Королівстві Нідерланди,  я погодилася.

 

Насамперед я була вражена самим містечком - Алкмар, де мало проходити моє навчання, адже усюди маленькі будиночки, канали, красива архітектура, багато зелені.

Університет викликав приємне захоплення тим, що він сучасний та продуманий для зручності й комфорту студентів. Велика територія, класи з усім необхідним обладнанням, доброзичливий персонал та велика зона відпочинку із іграми та диванчиками.

 

Вважаю, що Inholland University of Applied Sciences є чудовим вибором для студентів, які хочуть перейняти крутий досвід. Навчання проходило в англомовному середовищі – це сприяло розумінню та адаптації до нової культури й освітньої системи, викладачі – справжні професіонали, тому наш навчальний процес був захопливим.

 

Окрім того, Університет Inholland пропонував студентам багато можливостей для розвитку. Ми завжди могли звернутися по допомогу, якщо виникали проблеми з документами, були питання щодо навчання або навіть з’являлися особисті труднощі.

 

Але найголовніше, що мені запам’яталося з усього досвіду – це неймовірні люди поруч! У моїй групі були студенти з Іспанії, Франції, Марокко, Туреччина та Нідерландів. Ми проводили разом багато часу: подорожували, робили разом домашні завдання, ходили на вечірки та в музеї, влаштували вечерю із представленням традиційних страв кожної з країн.

 

Моє навчання в Inholland University of Applied Sciences - незабутній досвід, який дозволив мені познайомитися із новими людьми, отримати нові знання та відчути себе частиною міжнародної спільноти.

 

Щаслива та безмежно вдячна ННІМВ ім. Б.Д.Гаврилишина ЗУНУ!