» » Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Австралії Василем Мирошниченком

Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Австралії Василем Мирошниченком

Дата: 27-04-2023, 12:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  У межах проєкту «Дипломатія та міжнародне співробітництво» 28 квітня о 9:15 год відбудеться зустріч студентів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Австралії Василем Мирошниченком.

У ході зустрічі обговоримо ключові напрями підтримки Австралією України в умовах російського вторгнення, запровадження санкцій проти Росії та надання військової, гуманітарної й енергетичної допомоги Україні; розглянемо історичні аспекти розвитку дипломатичних відносин між Україною та Австралією, особливості роботи Посольства України в Австралії та пріоритетні напрями розвитку торговельно-економічного співробітництва.

Учасники матимуть змогу детальніше дізнатися про підтримку українських біженців в Австралії, політичну діяльність української спільноти в Австралії та її роль у забезпеченні перемоги України.

Проєкт «Дипломатія та міжнародне співробітництво» реалізується в рамках діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.