» » Стажування в Університеті прикладних наук Inholland

Стажування в Університеті прикладних наук Inholland

Дата: 10-04-2023, 14:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У березні 2023 року доцентка кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Лариса Вергун перебувала на стажуванні в університеті прикладних наук Inholland (м.Алкмаар, Королівство Нідерландів) з метою участі в програмі академічної мобільності у межах програми Еразмус+.

Лариса Іванівна провела лекційні і практичні заняття зі студентами 2 курсу спеціальності Business Studies, долучилася до заходу «Connect2Business» та захисту фінальних презентацій міжнародного проєкту «Sustainable Fashion», а також обмінялася досвідом із нідерландськими колегами щодо методів викладання.

Під час перебування в університеті були організовані зустрічі з координаторами проєкту, колеги обговорювали питання адаптації українських студентів до навчання в Нідерландах та до нідерландської культури, адже у цьому семестрі в Університеті прикладних наук Inholland за програмою академічної мобільності Еразмус+ навчається 15 студентів Західноукраїнського національного університету.