» » Викладачі ЗУНУ із робочою поїздкою відвідали Католицький університетт Льовена

Викладачі ЗУНУ із робочою поїздкою відвідали Католицький університетт Льовена

Дата: 5-04-2023, 15:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 27 по 31 березня 2023 р. відбувся візит делегації Західноукраїнського національного університету до Католицького університету Льовена (Бельгія). У робочій поїздці взяли участь професор Анатолій Саченко, доценти Григорій Гладій та Павло Биковий, представники кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління та НДІ інтелектуальних комп’ютерних систем, а також Михайло Домбровський, який долучився до зустрічей онлайн.

Візит проходив у межах міжнародного проєкту Erasmus+ «WORK4CE: Cross-domain competences for health and safe work in 21th century». Учасники проєкту з Німеччини, України, Іспанії, Бельгії, Азербайджану підбили проміжні підсумки та обговорили проблеми виконання проєкту у сучасних реаліях. Проєкт спрямований на потребу в компетенціях, стандартах, навчальних матеріалах і дидактичних форматах, важливих у новому середовищі Work4.0 в епоху четвертої індустріальної революції. Усі команди були задіяні у навчанні для викладачів (training week), який пройшов у кампусі Де Наєр (м. Сінт-Каталейне-Вавер). Після завершення навчання учасники отримали сертифікати.

Окрім цього, команди з Німеччини та України провели робочі зустрічі з організації 12-тої Міжнародної ІЕЕЕ конференції у Дормунді 7-9 вересня 2023.