» » Співпраця із ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»

Співпраця із ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»

Дата: 23-03-2023, 16:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий зустрівся із начальником ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» полковником Вадимом Ластовицьким.

Під час спілкування було обговорено напрями співпраці між закладами освіти, зосереджено увагу на реалізації комплексної програми патріотичного виховання серед української молоді, діджиталізації освітнього процесу коледжу.

«Навчальний процес завжди потребує змін, адже освіта постійно реформується й вдосконалюється. Ми готові передати свій досвід у впровадженні в освіту новітніх технологій. Сьогодні важливо, щоб студенти не лише набували практичний досвід, а ще й були свідомими й гідними патріотами нашої держави, які відроджуватимуть Україну», - зазначив Андрій Ігорович.  

Спілкуючись із адміністрацією університету, Вадим Вікторович сказав: «Наші студенти опановують цивільну професію, готуються до служби у Збройних Силах України, вивчають сферу інформації та інноваційне програмне забезпечення. Ми прагнемо, щоб молоді люди здобували якісну й сучасну освіту, мали достатньо знань і досвіду, були впевненими у прийняті рішень на благо нашої держави».

Також полковник запросив ректора ЗУНУ відвідати ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» з нагоди річниці з дня заснування закладу освіти.

До розмови долучилися проректорка з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Оксана Десятнюк та директор навчально-наукового центру конверсії військових кадрів та ветеранів війни Іван Бугай.