» » Співпраця із компанією «Бейкер Тіллі Україна»

Співпраця із компанією «Бейкер Тіллі Україна»

Дата: 22-03-2023, 17:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні сфера аудиту, бізнес-консультування, бухгалтерського та управлінського обліку є важливою, адже ці галузі мають велике значення для відновлення української економіки. Саме тому, підписуючи угоду про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Товариством з обмеженою відповідальністю «Бейкер Тіллі Україна», ми зможемо переймати досвід, реалізовувати проєкти та інтегрувати нові напрацювання у царині аудиту. Адміністрація факультету фінансів та обліку дбає про те, аби навчання було практико-орієнтованим, тому залучає до освітнього процесу нових стейкхолдерів.

Компанія «Бейкер Тіллі Україна» - організація, яка входить до найбільших аудиторських та консалтингових компаній України, є незалежним членом Baker Tilly International - однієї з ТОП-10 найкращих світових мереж незалежних бухгалтерських та консалтингових компаній. 

У межах підписання договору ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий та головний експерт з аудиту Євген Рудов домовилися про розробку й реалізацію освітніх програм і курсів, проєктів, спрямованих на удосконалення освітнього процесу, стажування, спеціалізації та підвищення кваліфікації викладачів університету, проведення спільних заходів: відкритих лекцій, семінарів, тренінгів, воркшопів, круглих столів, конференцій, підготовку фахівців для роботи у сфері фінансового консалтингу з використанням новітніх методів навчання, організацію виробничої та переддипломної практики, залучення провідних спеціалістів компанії в навчальний процес, рецензування навчально-методичної літератури, робочих програм, кваліфікаційних робіт.

«Партнерство із «Бейкер Тіллі Україна» - це нові можливості для молоді та професорсько-викладацького колективу фінансів та обліку нашого вишу. Отримуючи якісні знання з фінансового аналізу, управлінського обліку, оподаткування, бюджетування та корпоративних фінансів ми забезпечимо високий рівень підготовки висококваліфікованих фахівців», - сказав ректор Андрій Крисоватий.  

Головний експерт з аудиту,  керівник тернопільською філією Євген Рудов зазначив: «Наша компанія – це простір для реалізації можливостей людей, які прагнуть розвиватися. Ми раді започатковувати співпрацю із вашим закладом вищої освіти, адже у вас навчаються й працюють амбітні студенти та викладачі з якими ми можемо динамічно змінювати й вдосконалювати сферу фінансів».  

 

Сподіваємося на плідне й дієве співробітництво!