» » Зустріч із Андрієм Веселовським у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Зустріч із Андрієм Веселовським у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Дата: 21-03-2023, 14:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 березня 2023 року у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації» відбудеться зустріч із Андрієм Веселовським.

Андрій Веселовський - український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України, завідувач Центру міжнародних досліджень, радник директора Національного інституту стратегічних досліджень. Має значний досвід роботи у дипломатичній службі в Міністерстві закордонних справ України. Зокрема, був постійним представником України в ЄС (2008-2010); заступником міністра закордонних справ України (2005-2008), є автором більше 100 статей і брошур з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, розвитку громадянського суспільства і демократії в країнах Східної Європи, повномасштабної війни росії проти України, міжнародної безпеки та формування регіональних стратегічних безпекових альянсів.

Під час зустрічі будемо говорити про формування порядку денного щодо майбутньої архітектури європейської безпеки.

Проєкт ініційований центром дипломатії, безпеки та демократії ЗУНУ, який реалізується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету у співпраці з GDIP Media Center, центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Вищою школою публічного управління Національного агенства України з питань державної служби та Інформаційним центром ЄС ЗУНУ.