» » Навчальний курс «Diploma in Foreign Policy and Security Studies»

Навчальний курс «Diploma in Foreign Policy and Security Studies»

Дата: 21-03-2023, 12:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Центр американських студій запрошує студентів, здобувачів Ph.D., викладачів (дослідників) та наукових співробітників взяти участь у сертифікованому курсі вихідного дня «Diploma in Foreign Policy and Security Studies», який проводитимуть американські експерти з національної безпеки та зовнішньої політики: Яро Білоцеркович – Університет Дейтона, Огайо, Чарльз Купчан – Джорджтаунський університет, Коллін Андерсон – Університет Буффало в Нью-Йорку, Світ Дердерян – Університет Колорадо в Боулдері, Сара Вілсон Сокей – Університет Колорадо в Боулдері.

Програма «Diploma in Foreign Policy and Security Studies» складається із п'яти 90-хвилинних курсів (із сесіями запитань і відповідей) з ученими найкращих американських вишів, підсумованих міжнародною конференцією з експертами з національної безпеки та зовнішньої політики. Після завершення всієї програми учасники отримають офіційний диплом.

Під час курсу ви зрозумієте проблеми зовнішньої політики та політики безпеки Центральної та Східної Європи та роль Сполучених Штатів у цьому регіоні, який зараз є найнеспокійнішим у світі, отримаєте доступ до експертних знань з питань, які домінували в публічній сфері та ЗМІ упродовж останнього року, станете частиною трансатлантичної платформи для обміну думками, розвинете мовні навички, які стануть у нагоді вам у вашій кар'єрі в будь-якому міжнародному середовищі, візьмете участь у міжнародній науковій конференції з експертами провідних американських університетів (пасивна участь у конференції безкоштовна для всіх учасників дипломної програми).

Програма і дати проведення курсу:

  1. The war in Ukraine: putin's miscalculations, international implications, and U.S. Response, Jaro Bilocerkowycz – University of Dayton, Ohio (28 березня).
  2. NATO engagement in the war in Ukraine, Charles Kupchan – Georgetown University (26 квітня).
  3. American and NATO foreign policy in Eastern Europe, with special emphasis on Ukraine and russia, Collin Anderson – University at Buffalo New York (24 травня).
  4. How the U.S. and the EU's failure to create a sustainable anti-corruption civil society sector in Eastern Europe led to the rebirth of populism and russophilia in the region, Svet Derderyan – University of Colorado Boulder (14 червня).
  5. Ukrainian democracy & russian war against Ukraine, Sarah Wilson Sokhey - University of Colorado Boulder (26 червня).
  6. International conference on foreign policy & security studies (18 серпня).

Кількість місць обмежена!

Більше інформації та реєстрація за посиланням: https://www.cfasofficial.com/ua/c%D0%BF%D0%B5%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%96-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8/diploma-in-foreign-policy-and-security-studies

Оскільки центр американських студій працює на некомерційній основі, плата за курси використовується лише для покриття витрат на організацію курсів та компенсацію американським експертам.