» » Відкрите лекційне заняття «Ризики. Стратегії мінімізації ризиків»

Відкрите лекційне заняття «Ризики. Стратегії мінімізації ризиків»

Дата: 20-03-2023, 10:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Ольги Лужецької  «Ризики. Стратегії мінімізації ризиків» з дисципліни «Німецька мова економічного спрямування» для студентів групи ЕМЕн-21, освітньої програми «Міжнародна економіка».

Із вітальним словом до присутніх звернулися координатор українсько-німецької факультет-програми Дрезденського технічного університету (Німеччина), професор А. Кемнітц та голова Асоціації українських германістів, професор А. Й. Паславська (Львівський національний університет імені Івана Франка), які побажали молоді наснаги та успіхів у навчальному процесі.

У ході проведення лекції було продемонстровано практичний та педагогічний досвід викладача, досконале володіння теоретичним матеріалом, вміння доступно викласти його студентам.

Особливої увагу зосереджено на використанні інтерактивних методів навчання, підкріплення теоретичних положень цікавими змістовними прикладами, а також здатність володіти аудиторією і керувати діяльністю студентів. Юнаки та дівчата були уважними та зацікавленими, активно виконуючи репродуктивно-творчі завдання.

Використання сучасного мультимедійного обладнання сприяло виразності та структурованості усіх етапів заняття.

У лекції також взяв участь професорсько-викладацький колектив Західноукраїнського національного університету: перший проректор Микола Шинкарик, професор кафедри міжнародної економіки Євген Савельєв, керівниця українсько-німецької факультет-програми, професор Віталіна Куриляк, заступник директора навчально-наукового інституту міжнародних відносин імені Б.Д. Гаврилишина Максим Живко, завідувачка кафедри освітології і педагогіки Лілія  Ребуха, начальниця юридичного відділу Людмила Труфанова, доцентка кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Оксана Ничко, викладачка ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» Галина Бек та інші.