» » Презентація книги Дмитра Штокалюка

Презентація книги Дмитра Штокалюка

Дата: 17-03-2023, 11:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 березня у читальному залі для студентів бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ відбулася презентація книги «Рукопис розкаже про людину дуже багато» психолога, графолога, фізіономіста та астролога Дмитра Штокалюка.  

Модератор – завідувач читального залу для студентів Ірина Любезна.

У заході взяли участь студенти навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету.

Присутні мали нагоду дізнатися про загальні стереотипи щодо почерку, натиску, підпису. На думку автора, графологія – один із найточніших методів пізнання темпераменту чи психологічного стану людини.

Дмитро Штокалюк спробував намалювати психологічні портрети українських політиків. Вивчаючи взірці їх почерків та підписів, автор аналізував, як змінювалися риси характеру, поведінка публічних людей у різні роки їх життя та перебування при владі.

Автор розповідав, що означає той чи інший натиск, нахил, про які риси характеру вони говорять.

На завершення усі охочі змогли взяти участь в експерименті з визначення особистісних якостей, написавши кілька слів і залишивши підпис на окремому аркуші. Це неабияк зацікавило студентів, було чимало охочих дізнатися про себе щось нове чи підтвердити свої здогадки.

Бажаємо автору Дмитру Штокалюку творчого натхнення і з нетерпінням чекаємо презентації чергової книги!