» » II Молитовний сніданок у Тернополі

II Молитовний сніданок у Тернополі

Дата: 16-03-2023, 15:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Тернополі відбувся традиційний II Молитовний сніданок, у якому взяли участь ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий, представники громадського та політичного сектору, духовенство, депутати, культурні діячі, волонтери, сім’ї загиблих Героїв, лідери молодіжного середовища та представники бізнесу.

Духовний захід розпочався із молитви, яку виконали вихованці хорової школи «Зоринка» ім. Ізидора Доскоча. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх полеглих захисників, які загинули у бою за незалежну Україну.

Андрій Ігорович промовив: «Єднання у молитві важливе. Це символ віри, надії й любові. Ми просимо у Господа захисту для України та її народу, особливо для молоді, яка є майбутнім нашої Батьківщини. Нехай Всемилостивий Господь подарує нашим дітям своє благословення, щоб юнаки й дівчата мали жагу до знань, були працелюбними й наполегливими на шляху професійного становлення, патріотами рідної землі, світочами нації. Молимося за освітян-наставників, які жертовно працюють й передають свої знання та досвід, плекають молоді паростки!»

«Під час війни Україна та українці всього світу об’єдналася у єдиній спільній молитві за нашу перемогу. Це – молитва беззаперечної віри, про опіку та захист, мужність і міцність. Сьогодні сам Господь крокує і разом молиться з українцями, веде нас до перемог», – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

 

Спільна молитва за мир в Україні, воїнів-військових, їхні сім’ї, роботу благодійників сприяла духовному піднесенню й силі духу!