» » Старт проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Старт проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Дата: 13-03-2023, 16:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Щодня перед Україною постають нові виклики, які потребують амбітних, впевнених і відповідальних лідерів!

Вас цікавить як працює європейська дипломатія і ухвалюються зовнішньополітичні рішення в ЄС? Як ЄС співпрацює з НАТО та Радою Європи? Яка роль України у творенні європейської безпеки? Які виклики і особливості секторальної інтеграції України до європейських ринків? І коли Україна стане повноправним членом ЄС?

Якщо ви хочете зазирнути за лаштунки європейської зовнішньополітичної арени, розібратися у тонкощах інституційного устрою та права ЄС, європейської економіки і дипломатичної «кухні», тоді маємо для вас чудову новину!

Відкрито набір на проєкт «Студії публічної дипломатії 5.0» за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації». Програма орієнтована на студентів різних спеціальностей та освітніх програм, молодих і амбітних політичних й громадських лідерів, державних службовців і представників неурядових організацій, які прагнуть стати справжніми «агентами змін» в Україні та світі.

«Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації» – це своєрідний форум для дискусії й обміну досвідом, інтелектуальний майданчик для обговорення викликів і євроінтеграційних перспектив України, експертне середовище для розширення знань щодо ЄС та регіону.

Разом ми дізнаємося про євроінтеграцію України у час повномасштабної війни, потенціал стійкості українського суспільства і державних інституцій до нових викликів, які чекають українців у найближчому майбутньому в контексті європейської та євроатлантичної інтеграції, переосмислимо цінності та вектори для конструктивної міжнародної співпраці після перемоги.

Наша мета – створити мережу керманичів нового покоління в Україні, що розділяють цінності ЄС, знаються на європейській інтеграції, питаннях європейської дипломатії і безпеки, політики й економіки, інституційного устрою та права ЄС, його ролі в Європі та в світі.

Упродовж двох місяців професійного нетворкінгу ви матимете змогу:

- відвідати 6 тематичних модулів, які є навігатором з ключових питань європейських цінностей і дипломатичної практики, права та інституцій ЄС, європейської політики й економіки;

- стати активним учасником вебінарів під керівництвом експертів, серед яких відомі європейські й українські політики та парламентарі, дипломати і фахівці з міжнародного та європейського права, економісти і журналісти;

- взяти участь у практико-орієнтованому навчанні, базованому на унікальних кейсах з євроінтеграції;

- доступно і цікаво навчатися у зручному онлайн-форматі, дискутувати і розвивати навички проактивного лідерства;

- налагодити стійкий діалог і професійний нетворкінг з експертним середовищем і топ-спеціалістами з унікальних сфер євроінтеграційної політики у закритій групі в Telegram;

- отримати сертифікат, який підтверджуватиме вашу участь у європейському проєкті.

 

Проєкт ініційований центром дипломатії, безпеки та демократії ЗУНУ. Реалізується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина у співпраці з GDIP Media Center, Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та інформаційним центром ЄС ЗУНУ.

Керівник проєкту - Ірина Іващук, директорка ННІМВ ім. Б.Д.Гаврилишина ЗУНУ.

Координатори:

  • Наталія Кравчук, докторка економічних наук, директорка центру дипломатії, безпеки та демократії ЗУНУ;
  • Оксана Стемковська, кандидатка політичних наук, експертка центру дипломатії, безпеки та демократії ЗУНУ.

Якщо ви відчуваєте лідерство у собі, тоді цей проєкт саме для вас!

 Стежте за анонсами та приєднуйтеся!

Буде змістовно, цікаво і корисно!

Реєстрація на проєкт за посиланням:

https://forms.gle/ScrWmdDPPd7zjHwu5