» » Зустріч із заслуженим економістом України – Петром Гринчишиним

Зустріч із заслуженим економістом України – Петром Гринчишиним

Дата: 8-03-2023, 10:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно на факультеті фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету відбулася зустріч здобувачів і викладачів освітньо-професійних програм «Фінанси» і «Митна та податкова справа» із провідним фінансистом області, заслуженим економістом України, випускником нашого університету – Петром Гринчишиним, начальником Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області.

Декан факультету фінансів та обліку доцент Андрій Кізима привітав присутніх та зосередив увагу на важливості впровадження практико-орієнтованого навчання як необхідного елементу успішності сучасних освітніх програм.

Петро Семенович провів для студентів інтерактивний тренінг з питань ефективного функціонування бюджетної системи України в умовах війни. Учасники цікавилися проблемами організації роботи казначейських органів у контексті постійних зовнішніх і внутрішніх загроз бюджетній безпеці держави.

У ході обговорення питань ролі бухгалтерського обліку та звітності в управлінні бюджетними ресурсами держави професорка Валентина Панасюк презентувала присутнім інтерактивний підручник «Основи обліку та оподаткування» та висловила вдячність Петру Семеновичу за його рецензування.

Гарант освітньої програми «Фінанси», професорка Зоряна Лободіна та голова групи забезпечення спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», завідувачка кафедри фінансів ім. С. І. Юрія професорка Ольга Кириленко обміркували із роботодавцем напрями покращення навчання за освітніми програмами, які реалізує кафедра фінансів ім. С. І. Юрія.

Щиро вдячні начальнику Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області за активну участь у навчальному процесі та сподіваємося на продовження плідної співпраці!