» » Проходження виробничої практики

Проходження виробничої практики

Дата: 3-03-2023, 14:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Цікаво та змістовно проходить виробнича практика студентів 4 курсу спеціальності  «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Аудит і аналіз бізнесу» на аудиторській фірмі «Тер Аудит».

Практико-орієнтоване навчання спрямоване на фахову підготовку майбутніх спеціалістів.

Юнаки та дівчата ознайомилися із структурою аудиторської фірми «Тер Аудит», характером організації її діяльності і управління, загальною організацією системи обліку, структурою і функціями обліково-аналітичного апарату.

Студенти вивчають порядок оформлення первинних і зведених облікових документів у паперовому вигляді та за допомогою спеціальних облікових програм, досліджують податкові розрахунки підприємств, аналізують фінансово-господарську діяльність, опановують проведення розрахунків основних показників діяльності бізнесу, знайомляться із системою внутрішнього контролю та аудиту тощо.

Виробнича практика проводиться у відповідності до стандартів вищої освіти. Такий підхід дає можливість студентам факультету фінансів та обліку закріпити теоретичні знання, оволодіти навичками практичної роботи, поглибити методику науково-дослідної роботи.