Виграй стипендію на навчання!

Дата: 1-03-2023, 14:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Психологія перемовин та медіація» взяти участь у конкурсі на отримання меценатської стипендії.

 

Поштовхом до запровадження такої стипендії стало прагнення меценатів, іноземних колег, підтримати талановитих студентів програми, зробити своєрідний інвестиційний внесок задля освітнього прогресу у соціальних перетвореннях України, шляхом підготовки висококваліфікованих спеціалістів нової формації, які матимуть портфель ключових професійних компетентностей щодо використання інтерактивних інструментів та нових підходів успішного ведення міжнародних, комерційних, військових, гуманітарних та кризових перемовин, керуючись принципами безконфліктного спілкування, що надасть нового імпульсу популяризації інституту перемовин та медіації в Україні.

 

Перша стипендія, яка покриє витрати на навчання переможця конкурсу за один календарний рік, буде надана директором школи перемовин та медіації навчально-наукового інституту комунікацій, почесним професором ЗУНУ, ректором Нідерландської бізнес-академії Яном ван Звітенем.

Взяти участь у конкурсі можуть студенти за наявності:

-        заповнення аплікаційної форми щодо автобіографічних даних претендента;

-        короткого мотиваційного листа;

-        високого рівня академічної успішності, володіння англійською мовою та зрізу набутих практичних навичок;

-        заяви на зарахування додаткових балів з документами, які підтверджують участь у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті.

 

Для заповнення аплікаційної форми, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3E79zjqALqe7lAP0ApSstjWjFormo0cGtPuQfyileGE78gQ/viewform

 

 

Дедлайн подачі документів: 15 березня 2023 року.