» » Відбувся Перший безпековий форум здобувачів освіти

Відбувся Перший безпековий форум здобувачів освіти

Дата: 17-02-2023, 15:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Відбувся Перший безпековий форум здобувачів освіти, співорганізатором якого виступив Західноукраїнський національний університет. Захід був проведений у Державному навчальному закладі "Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою".

У роботі секції «Виміри безпеки в системі вищої освіти України» взяли участь представники класичного університету Тернополя – проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) доктор економічних наук, професор, заслужений працівник  освіти України Оксана Десятнюк, начальник навчально-наукового центру конверсії військових кадрів та ветеранів війни ЗУНУ полковник Іван Бугай, начальник навчально-наукового центру підготовки офіцерів запасу ЗУНУ полковник Володимир Гукалюк.

Оксана Миронівна поділилася досвідом університету й презентувала особливості та складові безпеки освітнього процесу для студентів. Наголосила на важливості інформаційної, інфраструктурної безпеки, психологічної  підтримки і супроводу, соціального забезпечення та правового захисту.

До форуму долучилися також і студенти Західноукраїнського національного університету: Шарак Любов, Цюпай Мар’ян, Бенедикт Володимир, Мирчик Богдана.

Важливо брати участь таких актуальних обговореннях й вдосконалювати систему української освіти та робити навчальний процес якомога безпечнішим в непростих умовах сьогодення!