» » Курс з екстремальної та кризової психології

Курс з екстремальної та кризової психології

Дата: 15-02-2023, 23:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Впродовж другого семестру студенти освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» опановуватимуть нові знання та вироблятимуть навички з екстремальної та кризової психології. Лекторка – психолог вищої кваліфікаційної категорії Міністерства охорони здоров’я України, PhD з психології, доцентка кафедри клінічної психології Українського католицького університету, тренерка Базового курсу з позитивної психотерапії Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії WAPP, психотерапевтка реєстру Української спілки психотерапевтів (м. Київ).
Надзвичайно важливий та актуальний навчальний курс, який набуває особливого значення саме зараз – в умовах нестабільних, надзвичайних кризових ситуацій та психотравмуючих впливів, що їх переживає сучасне українське суспільство. Курс спрямований на підготовку майбутніх фахівців, здатних працювати як у повсякденних, так і у особливих та екстремальних умовах. 
Впродовж семестру студенти вивчатимуть методи діагностики і корекції екстремальних станів, що виникають в процесі роботи в небезпечних умовах, усунення соціально-психологічних наслідків терористичних актів, різних катастроф. Крім екстреної психологічної допомоги (екстреного психологічного реагування) такі фахівці здійснюють профілактику та посткризову психологічну підтримку і допомогу.
Багатий професійний практичний досвід лекторки та надзвичайна мотивація майбутніх перемовників та медіаторів до навчання безумовно забезпечить цікавий та продуктивний перебіг курсу.
А усіх, кого цікавить царина психології перемовин та медіації, хто прагне отримати дійсно якісну вищу освіту, збагатитися сучасним контентом професійних знань та здобути практичні навички від провідних українських та іноземних викладачів і практиків, щиро запрошуємо на навчання за освітньо-професійною програмою «Психологія перемовин та медіація».
 
Навчально-науковий інститут комунікацій ЗУНУ
nnic@wunu.edu.ua
+380969795012