» » Дуальна освіта у м.Дюссельдорф, Німеччина

Дуальна освіта у м.Дюссельдорф, Німеччина

Дата: 14-02-2023, 14:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У м.Дюссельдорф, Німеччина, є унікальний музей мистецтва, відомий як «Black box», у якому проходить дуальну освіту студентка другого курсу соціально-гуманітарного факультету спеціальності «Дизайн» Катерина Ямкова.

Однією з найпопулярніших пам’яток музею є «Чорна скринька» — величезна темна кімната, у якій використовуються найсучасніші технології для створення незабутніх кінематографічних вражень. Відвідувачів заохочують зайти всередину й дозволити звукам, видовищам і емоціям фільму охопити їх.

У музеї також є велика колекція пам’ятних фільмів, оригінальні костюми, реквізити і сценарії із деяких найвідоміших фільмів усіх часів. Шанувальники кінотеатру можуть годинами розглядати експонати, переживаючи свої улюблені моменти та відкриваючи для себе нові погляди на мистецтво кіно.

Також у музеї присутній затишний, маленький кінозал, де є цікаві твори світової кінокласики, відреставровані старі фільми. Також кожного грудня проводиться аукціон кіноплакатів.

Незважаючи на свою популярність, музей Чорної Скриньки залишається прихованою перлиною, відомою лише небагатьом обраним. Але для тих, хто випадково натрапив на нього, музей був місцем чудес і натхнення, свідченням сили фільму захоплювати та розважати.