Еразмус

Дата: 6-02-2023, 14:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні Еразмусівці!

 

Якщо Ви готуєте проєктну заявку як заявник чи долучились як партнери на конкурси Capacity Building in Higher Education – CBHE, то ця інформація саме для Вас!

 

 

Кінцевий термін подання вже дуже скоро – 16 лютого 2023 р. 17.00 за Брюсселем!

 

Після цього часу не будуть прийматись заявки!

 

Якщо є технічні проблеми з формою чи поданням, терміново printscreen і фото екрану з проблемою надіслати у відповідній формі на ІТ службу: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/support/helpdesks/contact-form

та на EACEA-EPLUS-CBHE@ec.europa.eu (https://commission.europa.eu/select-language?destination=/node/1)

 

Звертаємо увагу! Обов’язково оберіть правильну аплікаційну форму та проконсультуйтесь з Національним Еразмус+ офісом в Україні щодо відповідності мінімальним технічним вимогам і задля запобігання дублюванню з існуючими проєктами (https://erasmusplus.org.ua/baza-proyektiv/).

 

Особлива увага країнам, які не мають доступу до цього напряму програми ні як заявники, ні як партнери, ні як асоційовані партнери!

Наприклад: Великобританія, Швейцарія, США, Канада та інші.

Проте індивідуальні експерти з цих країн можуть бути залучені до субпідряду, тільки якщо не має такої експертизи в партнерстві!

 

Ще може стати у нагоді інформація щодо Угорщини.

( https://www.eua.eu/news/998:eua-board-urges-hungarian-government-to-address-autonomy-concerns-to-ensure-universities%E2%80%99-access-to-eu-programmes.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=social-facebook-01-02-2023&fbclid=IwAR3jCZy6b23AsXi7GLaiu5mJ-W75lMU-lekSG9p8U5Iet8n9fcBnImeL5aI  )

 

Уважно читайте Керівництво до Програми щодо регіонів для яких відкрито СВНЕ!

Методичні рекомендації щодо подання заявок онлайн.

Зверніть увагу, що Заявка складається з обов’язкових частин, які вимагають заповнення прямо в системі FTOP та додатки: наприклад: форма у ворді – Part В та у XL – бюджет, які після заповнення, форматуєте і у відповідних форматах мають бути завантажені у FTOP для подання.

 

Ще більше інформації за посиланням – https://erasmusplus.org.ua/news/osoblyvosti-podannya-proyektiv-na-konkurs-svne-2023-rozvytok-potenczialu-vyshhoyi-osvity-deadline-16-02-2023-r/