» » Дуальна освіта студентів СГФ триває!

Дуальна освіта студентів СГФ триває!

Дата: 1-02-2023, 10:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дуальна освіта - це не лише хороша можливість ближче познайомитися із своєю майбутньою професією, зрозуміти, у якому напрямі ти хочеш продовжувати розвиватися, знайомитися із спеціалістами, які вже стали успішними і досягли результатів у своїй професійній діяльності, а ще й нагода презентувати себе, як молодого фахівця та вже на етапі навчання в університеті розпочати будувати свою кар’єру.

Про це з кар’єрною консультанткою, професійною психологинею, представницею БФ "СпівДія" у напрямі «Працевлаштування» Ольгою Грош говорили студенти соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету, активні учасники психологічної служби СГФ ЗУНУ.

Спікерка розповіла про особливості функціонування ринку праці в умовах війни, затребуваність різних професій, можливості фахової самореалізації у державному та приватному секторі тощо. Юнаки та дівчата отримали корисні практичні рекомендації щодо побудови своєї майбутньої кар’єри: особливості написання резюме, проходження співбесіди, канали пошуку роботи та багато інших аспектів.

Щиро дякуємо Ользі за продуктивну зустріч. Чекаємо нових заходів у стінах рідного для неї факультету, адже вона є випускницею СГФ!