» » X Регіональна школа сучасної журналістики

X Регіональна школа сучасної журналістики

Дата: 31-01-2023, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У грудні розпочала свою діяльність Х Регіональна школа сучасної журналістики Тернопільського прес-клубу.

10 місяців навчання, 10 тренінгів від найкращих спеціалістів у сфері журналістики, 40 практичних занять.

Своїми враженнями про навчання діляться студенти освітньої програми «Правова журналістика» соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету.

«Вже відбувався перший тренінг "Етика та стандарти журналістики в умовах воєнного стану". Це тема надважлива в умовах повномасштабної війни. Разом із іншими учасниками ми отримуємо цікаву інформацію та корисні поради, які знадобляться нам у подальшій роботі. Очікую наступних лекцій та практики», - зазначає Тамара Мелішкевич.

Мар’яна Татарин розповідає: «Регіональна школа сучасної журналістики -  це крутий досвід. Потрапити туди було не так легко, тому що дуже багато охочих, а місць, на жаль, мало. Тому я задоволена, що стала учасницею школи. Від курсу очікую багато практики, адже вважаю, що у цій професії це потрібно найбільше. Впевнена, що попереду буде чимало цікавого та корисного для нас, як майбутніх журналістів».

«Участь у Х Регіональній школі журналістики - чудова нагода набути й покращити свої знання та практичні вміння у журналістській сфері. Вчитися потрібно завжди, тому коли життя дає тобі таку можливість -  не потрібно її втрачати», - каже Ілона Вдовін.  

Попереду багато інтенсивної роботи.

Змінюємо світ і сучасну журналістику разом!