» » Відбудеться лекція-дискусія «Логістичний менеджмент як необхідний механізм розвитку організації в умовах сучасних викликів»

Відбудеться лекція-дискусія «Логістичний менеджмент як необхідний механізм розвитку організації в умовах сучасних викликів»

Дата: 27-01-2023, 15:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету продовжує роботу Школи лідерів ефективного управління.

У понеділок, 30 січня, о 12:00 год відбудеться лекція-дискусія «Логістичний менеджмент як необхідний механізм розвитку організації в умовах сучасних викликів», яку проведе завідувач кафедри менеджменту Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова, кандидат економічних наук, доцент Ігор Сіренко.

У межах впровадження елементів дуального навчання та залучення практиків до підготовки фахівців запрошуємо студентів та аспірантів освітніх програм за спеціальностями «Менеджмент» та «Публічне управління та адміністрування» долучитися до зустрічі.

Захід проходитиме на платформі ZOOM.

Ідентифікатор: 779 212 0819

Пароль: 2023