» » Співпраця із Центром глобального зв’язку, США

Співпраця із Центром глобального зв’язку, США

Дата: 27-01-2023, 15:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя підписано договір про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Центром глобального зв’язку (США).

Центр глобального зв'язку об'єднує досвід світового класу, передові технології та системну інтеграцію, щоб забезпечити рішення у різних напрямах: розвиток інфраструктури, сільське господарство та харчова промисловість, взаємозв'язок, промисловість, виробництво, логістика, фінанси, освіта, енергетика, охорона здоров'я, земля та клімат, транспорт і мобільність.

Звертаючись до колег, прокректорка з міжнародної діяльності Оксана Десятнюк промовила: «Раді сьогодні вітати колег з Центру глобального зв’язку, які підтримують наукові кола, людей, уряди та промисловість. Сподіваємося, що наша співпраця буде дієвою і ми разом зможемо реалізувати задумані проєкти. Уся академічна спільнота висловлює подяку небайдужим громадянам Сполучених Штатів Америки за всебічну підтримку українського народу у боротьбі з російським агресором».

 Під час спілкування сторони обговорили основні напрями співробітництва: сферу міжкультурної наукової комунікації, реалізацію спільних проєктів і програм для відбудови України, грантові та державні програми, проведення різних заходів, практико-орієнтованих шкіл, конференцій, організацію навчальних майданчиків.

Джон Френсіс Вортон – Голова правління та генеральний директор Центру глобального зв’язку розповів присутнім про діяльність центру та зазначив: «Мені приємно, що сьогодні ми розпочинаємо співпрацювати з провідним університетом України.  Наша ціль – партнерство у різних сферах, і я переконаний, що саме з колективом класичного університету Тернополя ми це зробимо!»

Джон Френсіс Вортон – афілійований викладач Центру стійких і сталих громад Університету Джорджа Мейсона, член Консультативної ради старших офіцерів і Лабораторії лідерства, дипломатії і національної безпеки при Університеті штату Арізона, голова правління та генеральний директор організації Global Connective Center, яка надає інноваційну платформу комплексних рішень для розумних міст, кураторську екосистему стратегічних глобальних партнерів та безпрецедентний доступ до передових державних та приватних досліджень і технологій.

Співпраця здійснюється на базі навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ. Координатор - директорка ННІК Оксана Коваль. Навчально-науковий інститут комунікацій реалізовує співробітництво із зарубіжними партнерами, залучає кращих фахівців для якісної підготовки висококваліфікованих спеціалістів.

Також на зустрічі були присутні: начальниця відділу міжнародних зв’язків Уляна Коруц, головний операційний директор Ернест Лі Данлеп, директор з розвитку бізнесу Роберт Бодер, радник Девід Гроссман.

Наше партнерство – це кооперація в освітній діяльності.

Віримо, що наша взаємодія буде результативною!