» » Підтримаймо петицію про присвоєння Героя України (посмертно) нашому випускнику Роману Огородніку!

Підтримаймо петицію про присвоєння Героя України (посмертно) нашому випускнику Роману Огородніку!

Дата: 13-02-2023, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Викладачі, студенти та працівники Західноукраїнського національного університету! Звертаємося до вас із проханням підписати петицію про присвоєння Героя України (посмертно) нашому випускнику Роману Валерійовичу Огородніку.

Посилання на петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/176008

Вам необхідно зайти за вказаним посиланням, авторизуватися за допомогою електронного підпису і, слідуючи інструкціям сайту, підписатись.

Огороднік Роман з 2015р. по 2020 р. працював фахівцем з логістики в ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» у місті Ладижин. А вже з 2020 р. працював старшим фахівцем з координації виробництва та продажів у центральному офісі МХП у Києві. Його професійні навички знав кожен його колега.

Лейтенант Роман Огороднік був командиром 2 мінометного взводу 2 мінометної батареї 2 механізованого батальйону. Боронив Україну в складі 30-Ї бригади імені князя Костянтина Острозького.

Огороднік Роман, позивний «Ромео», загинув 1 жовтня у районі села Одрадівка Донецької обл. внаслідок штурмових дій та обстрілів з різних видів озброєння. Обстріл їхньої позиції тривав з 12:45 по 15:45 01.10.2022р. Лейтенант стояв до останнього, не покидаючи позиції мужньо боровся за нашу країну ціною власного життя. Він  був вірним сином України, єдиним сином у батьків та коханим чоловіком.

Просимо підтримати петицію, адже Роман Огороднік за волю та незалежність нашої країни, за наше мирне майбутнє віддав найцінніше - життя, тож заслуговує отримати звання Герой України!