» » Західноукраїнський інтелектуальний турнір «NATUS VINCERE»

Західноукраїнський інтелектуальний турнір «NATUS VINCERE»

Дата: 13-01-2023, 12:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя на базі юридичного факультету 10 березня 2023 р. відбудеться Відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір «NATUS VINCERE» на кубок ректора ЗУНУ.  

Запрошуємо учнів 9-11 класів, студентів 1-2 курсів коледжів, які вміють висловлювати й обґрунтовувати свою позицію щодо тієї чи іншої проблеми та довести її в наукових дискусіях-раундах.

Збирай команду від 3 до 5 осіб разом з учителем та обирай секцію:

-        право;

-        міжнародне право;

-        правоохоронна діяльність.

До 15 лютого вам потрібно на електронну адресу організаційного комітету: turnir.uf@ukr.net надіслати творчу презентацію на одну із запропонованих тем.

Другий та третій етапи відбудуться 10 березня на юридичному факультеті Західноукраїнського національного університету.

Адреса: м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 46 а.

 

Упродовж турніру для усіх охочих проводитимуться майстер-класи, ділові ігри, тренінги. Команди-переможці будуть нагородженні дипломами та цінними подарунками.

Для учителів буде організовано тренінг-інтенсив, що дозволить слухачам поповнити портфель педагогічних ключових компетенцій використання інноваційних інструментів, новітніх підходів до викладання та отримати відповідні сертифікати.

Форма для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkKOINjZ3Zy0UZlmJWaGceQn0TSa-dHK_2zuK6JNq8LSbwjQ/viewform?usp=sf_link