» » Сезон «The Negotiation Club practice Meetings-2023» для студентів ЗУНУ відкрито!

Сезон «The Negotiation Club practice Meetings-2023» для студентів ЗУНУ відкрито!

Дата: 5-01-2023, 14:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах підписаної угоди про співпрацю між класичним університетом Тернополя та Клубом перемовин Вест Мідлендс (Велика Британія) студенти освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» матимуть змогу впродовж усього 2023 року бути учасниками усіх заходів Клубу.

Тренінги, воркшопи, ігри, симуляції, підготовка до міжнародних переговорних турнірів, зустрічі за одним столом з досвідченими перемовниками, досвід ведення перемовин з представниками різних країн та культур і багато-багато практики – це далеко не весь перелік заходів, запланованих у ході роботи TNC у 2023 році.

Директор Клубу перемовин Філіп Браун на своїй сторінці Linkedin зазначає: «Партнерство, співпраця, взаєморозуміння, почерпнуті з наших перемовин із українською стороною, викликають у мене думки про наші спільні цінності та зацікавленість у побудові цінностей разом! Занадто часто ми проводимо цільові тренінги з перемовин для тих, хто працює лише на посадах спеціалістів чи керівних посадах за високу ціну, ігноруючи той факт, що ранні інвестиції, ранній вплив та структурована практика можуть докорінно змінити здібності нашого молодого покоління фахівців.

Я продовжу свою непохитну підтримку України у 2023 році і поділюся із студентами Західноукраїнського національного університету тим, що знаю найкраще про перемовини. Я справді вірю, що навички ведення перемовин є критично важливими, здатними внести найглибші позитивні зміни не лише у професійні здібності майбутніх перемовиників та медіаторів, а й в життя людей загалом.

Мене вразило дивовижне лідерство керівників програми, прагнення студентів до професійного розвитку за таких складних обставин та усвідомлення важливості навичок ведення перемовин.

Тож, я завжди буду в боргу за цю можливість».