» » Співпраця з Клубом перемовин Вест Мідлендс

Співпраця з Клубом перемовин Вест Мідлендс

Дата: 22-12-2022, 17:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулося підписання договору про співпрацю між класичним університетом Тернополя та Клубом перемовин Вест Мідлендс (Велика Британія).

У зустрічі взяли участь ректор Андрій Крисоватий, проректорка з науково-педагогічної діяльності Оксана Десятнюк, директорка навчально-наукового інституту комунікацій Оксана Коваль та начальниця відділу міжнародних зв’язків Уляна Коруц.

Ректор ЗУНУ заначив:

«Ми разом із світовою освітянською спільнотою об’єднуємо свої наукові зусилля, аби сприяти підготовці висококваліфікованих спеціалістів освітньої програми «Перемовини та медіація».

Переконані, що наше партнерство – це міжкультурні комунікації, проведення спільних наукових заходів, конференцій, реалізація проєктів, кооперація в освітній діяльності».

Директор Клубу перемовин Вест Мідлендс Філіп Дуглас Браун висловив захоплення мужністю українців у час війни й запевнив у тому, що співпраця буде результативною й корисною для студентів.

Підписання договору також передбачає створення практичних майданчиків для розвитку навичок ведення перемовин, проведення спільних практико-орієнтованих заходів, конференцій, турнірів, організація майданчиків для стажування викладачів та студентів тощо.

Разом – ми велика сила!