» » Курс вихідного дня «Academic Writing Made Easy!»

Курс вихідного дня «Academic Writing Made Easy!»

Дата: 7-12-2022, 12:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Центр американських студій запрошує амбітних студентів, аспірантів, докторантів, досвідчених викладачів взяти участь у сертифікованому курсі вихідного дня «Academic Writing Made Easy!» з носієм мови та науковцем із СІТІ А Джоном Патріком Хіггінсом, випускником Університету Джорджа Мейсона.

Навчання відбудеться: 9-10 грудня 2022 року. Кількість місць обмежена.

Під час курсу ви опануєте мистецтво наукового письма англійською мовою та розвинете власний стиль, навчитеся швидко та ефективно писати наукові тексти, які допоможуть вам досягти цілей вашої мрії та потрапити на відомі конференції, дізнаєтеся про ефективні методи написання наукових статей і розділів у монографіях для провідних журналів і видавництв,  які найпоширеніші помилки в науковій роботі та як їх ефективно уникнути, зрозумієте «академічну граматику» англійської мови, включаючи, але не обмежуючись: відмінками, правильним використанням артиклів, узгодженням часів, способами уникнення пасивного стану, прислівниковими та прикметниковими фразами, академічною структурою речень та багато іншого.

Ми отримаєте можливість застосувати свої навички на практиці! Якщо ви бажаєте, ми залучимо вас до корисних практичних вправ.

Більше інформації та реєстрація: https://fb.me/e/3IndllPPb