» » Студенти спеціальності «Бізнес-комунікації та переклад» поспілкувалися із молоддю Університету іноземних мов Ханґук

Студенти спеціальності «Бізнес-комунікації та переклад» поспілкувалися із молоддю Університету іноземних мов Ханґук

Дата: 2-12-2022, 10:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах реалізації проєктів неформальної освіти студенти спеціальності «Бізнес-комунікації та переклад» кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім.Б.Д.Гаврилишина ЗУНУ поспілкувалися із молоддю Університету іноземних мов Ханґук (Південна Корея).

 

Студент 2-го курсу Максим Гусак поділився враженнями: «Сьогодні група БКП-21 була у дуже незвичних соціальних умовах. Ми багато говорили німецькою, спілкувалися з юнаками й дівчатами східних країн, але досвід бесіди зі студентами Південної Кореї був у нас вперше. Круто вивчати мову, а ще краще практикуватися. Ми говорили про культуру, подорожі, домашніх тварин, національні кухні, лайфхаки вивчення німецької, а також жартували. Та головне, що ми відчули велику підтримку».

Студенти додали: «Для нас – це мотивація продовжувати вивчати іноземні мови, адже ми надихнулися таким приємним  діалогом. Виловлюємо вдячність Крістіану Горну та Ользі Царик за організацію зустрічі трьох культур. З нетерпінням чекаємо наступних!»