» » Відбувся воркшоп Софії Комінко

Відбувся воркшоп Софії Комінко

Дата: 30-11-2022, 15:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  29 листопада 2022 року у межах діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин імені Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету відбувся воркшоп «Підготовка інформаційно-аналітичних матеріалів: сучасні тенденції у контексті висвітлення міжнародних подій», який провела Софія Комінко (м. Оттава, Канада), держслужбовиця, волонтерка, співзасновниця Українсько-канадської адвокаційної групи, представниця Молодіжної канадської дипломатичної місії в ОЕСР (2017 р.).

Спікерка акцентувала увагу на важливості таких аспектів: влучна назва публікації та її структура, переконання читача та розширення його світогляду, підлаштування до формату видання і проходження процедури рецензування.

Софія Комінко також розповіла про опублікування матеріалів у відомих міжнародних виданнях, дала настанови студентам спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» щодо виконання творчого завдання і кваліфіковано відповіла на всі запитання.