Вечори творчості «Chill Time»

Дата: 30-11-2022, 14:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у гуртожитках класичного університету Тернополя завершилися вечори творчості «Chill Time», організовані студентською радою гуртожитків ЗУНУ та відділом творчої самореалізації та виховання, де молодь вишу мала змогу проявити себе, як обдаровану особистість.

 

Неповторна атмосфера, натхненний настрій, щирі усмішки сприяли активності та виявленню нових талантів студентів Західноукраїнського національного університету. Юнаки та дівчата співали пісні відомих українських музикантів та декламували вірші рідних поетів.

Директор студмістечка ЗУНУ Всеволод Обертас, закриваючи вечір, звернувся до присутніх: «У цей непростий для нас час, ми об’єднуємося в одну велику студентську родину, аби відчути сильний дух української пісні й ніколи не забувати наших митців, адже зараз це актуально як ніколи. Хочу, щоб кожен із вас відпочив та насолодився приємною атмосферою».

Ведучою вечорів була Ілона Дядьо, працівниця відділу творчої самореалізації та виховання ЗУНУ.  

Звукорежисер Володимир Дячук, працівник відділу творчої самореалізації та виховання ЗУНУ.

 

Спільними зусиллями ми досягнемо бажаного результату, адже разом ми зможемо реалізувати усі задуми та втілити у реальність всі ідеї!