» » Відділ міжнародних зв’язків інформує!

Відділ міжнародних зв’язків інформує!

Дата: 1-11-2022, 14:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні еразмусівці!

Звертаємо увагу, що два конкурси напряму КА2 співпраця між організаціями та інституціями – Європейські Університети тривають.

 

Запрошуємо 15.11.2022 р. долучитися до Інформаційного дня Європейських Альянсів Університетів та дізнатися про стратегічні документи, умови участі в конкурсі, критерії відбору заявок тощо.

 

Всі деталі про Інформаційний день за посиланням: https://www.eacea.ec.europa.eu/news-events/events/online-information-session-european-universities-erasmus-2023-call-proposals-2022-11-15_en


 

Українські університети, які мають інноваційний потенціал та успішні практики створення та впровадження спільних освітніх програм, можуть долучатися до участі в таких Альянсах, як асоційовані партнери.

 

Для участі вивчіть інформацію та напишіть лист зацікавленності відповідно до контактів вказаних в ініціативі з групою існуючих Альянсів Європейських Університетів.

 

Всі деталі, контакти ініціативи, умови участі в описі напряму українською мовою: https://erasmusplus.org.ua/opportunities/mozhlyvosti-dlya-organizaczij/yevropejski-universytety/

 

Англійською мовою на порталі FTOP:

 

  • Для існуючих альянсів: ERASMUS-EDU-2022-EUR-UNIV-1
  • Для створення нових альянсів: ERASMUS-EDU-2022-EUR-UNIV-2
  • За додатковою інформацією щодо подання та управління проєктом звертатися до проєктних менеджерів ЕАСЕА:EACEA-EUROPEAN-UNIVERSITIES@ec.europa.eu .

Речник: 31 січня 2023 р., 17.00 за часом Брюсселю.

 

Запрошуємо до співпраці! Дякуємо та допомагаємо ЗСУ!