» » Запрошуємо взяти участь у молодіжному обміні

Запрошуємо взяти участь у молодіжному обміні

Дата: 31-10-2022, 16:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах роботи Школи міжнародних комунікацій пропонуємо взяти участь у міжнародному молодіжному обміні, який відбудеться 8-11 грудня 2022 року в Осло (Норвегія).

У молодіжному обміні можуть взяти участь молоді люди з України, Польщі та Норвегії, які:

  • мають від 18 до 30 років
  • володіють англійською мовою (мінімум B1 - заходи під час обміну будуть проводитися англійською мовою)
  • беруть участь у діяльності, яка сприяє різноманіттю та міжкультурному взаєморозумінню;
  • хочуть організовувати заходи, що сприяють залученню інших до міжкультурного діалогу також після закінчення молодіжного обміну

Обмін має на меті підвищення залучення молоді до громадської діяльності.

Програма обміну була розроблена спільно з молодими людьми в Норвегії і охоплює зокрема, семінари з розбудови громадянського суспільства та залучення молоді до життя місцевих громад, інтеграційну діяльність.

Участь в обміні безкоштовна.

Організатор забезпечує: переліт за маршрутом Варшава-Осло-Варшава, трансфери до/з аеропорту, харчування, 3 ночі в готелі в Осло.

 

Набір триває до 13 листопада 2022 року.

Більше інформації про обмін та посилання на анкету доступні на сайті: https://lublin.eu/lublin/wspolpraca-miedzynarodowa/mlodziez-dla-miasta-miasto-dla-mlodziezy/  у вкладці «We are looking for YOUth».

 

Молодіжний обмін організовує Європейський центр Вергеланда разом з Центром міжнародної співпраці Адміністраціх міста Люблін у межах двосторонньої ініціативи «Молодь для міста, місто для молоді – проекти та ініціативи, що заохочують та залучають місцеві громади», яка фінансується з коштів фондів ЄЕЗ та Норвегії.