До уваги студентів ЗУНУ!

Дата: 20-10-2022, 15:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Завдяки співпраці Міністерства освіти і науки України з провідними міжнародними компаніями та організаціями, що спеціалізуються на дистанційному та змішаному навчанні, українські студенти мають безкоштовний доступ до світових освітніх онлайн-платформ Coursera та Udemy.

Наказом Міністерства освіти та науки від 08 лютого 2022 року №130 «Про затвердження Порядку визнання у вищій і фаховій передовій освіті результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти» передбачено процедуру зарахування здобувачу освіти до 25% відповідної освітньої програми результатів навчання, здобуті ним у ході неформального та/або інформального навчання, а для спеціальностей галузі знань 12 «Інформаційні технології» - до 35%.

Міжнародні партнери з розвитку цифрових ресурсів підтримують освітню та наукову діяльність в Україні, завдяки чому Coursera надає доступ до понад 5200 курсів і 2200 проєктів від провідних університетів і партнерів на платформі Coursera for Campus. Також Udemy відкрила для українських студентів понад 13000 курсів зі своєї колекції, що входять до топ 3% серед всього маркетплейсу.

Реєстрація на платформі Coursera та Udemy за посиланням: https://bit.ly/3r0Q7FL.

Не проґав можливість отримати доступ до цікавих та рейтингових інформаційних матеріалів.