До уваги студентів ЗУНУ!

Дата: 18-10-2022, 17:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах співпраці із британськими колегами Західноукраїнський національний університет отримав можливість стипендіальної програми Chevening для українських студентів.

Chevening – це програма стипендій від британського уряду, яка дозволяє отримати повне фінансування на освіту у Великій Британії (як правило, це однорічні магістерські програми). Покриваються витрати на: навчання, проживання, транспорт, візу. Потенційні стипендіати самостійно обирають місце навчання, тому це можуть бути такі відомі університети як Oxford, Cambridge, LSE, King’s College, або інші навчальні заклади, які відкриють для них свої двері.

Основні вимоги для участі: наявність диплому бакалавра, мінімум двох років досвіду роботи (волонтерство, стажування враховуються) та чіткого бачення кар’єрного розвитку після навчання. Chevening програма може бути цікавою як студентам, так і викладацькому колективу.

Детальніше ознайомитись із програмою Chevening і процесом подачі документів можна на ресурсі https://www.chevening.org/.

Координаторка програми в Україні – Юлія Кондрушенко Yuliia.Kondrushenko@fcdo.gov.uk