Арт-зустріч «НеФормат» у ЗУНУ!

Дата: 6-10-2022, 16:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  У головному корпусі Західноукраїнського національного університету панувала творча та тепла атмосфера, адже відбулася арт-зустріч «НеФормат».

Студенти факультетів, інститутів і коледжу класичного університету Тернополя виконували неймовірні українські пісні, декламували вірші не лише відомих авторів, а ще й особисті та грали на музичних інструментах.

 

Приємним подарунком для глядачів від організаторів: відділу творчої самореалізації та виховання - став виступ випускників ЗУНУ Владислава Вальківа та Павла Тютюнника, учасника шоу «Голос країни» 12-го сезону у команді Вакарчука.

 

Завершили арт-проєкт патріотичним флешмобом «Ой у лузі червона калина», який підготувала керівник танцювальної студії "TNG dance company" Любов Борисяк.

 

Після усіх виступів, студентів-учасників і переможців конкурсів та інста-квізів, що проходили в університеті раніше, було нагороджено дипломами.

 

Дякуємо нашим героям за можливість проводити зустрічі із амбітною молоддю, відчувати студентську атмосферу та цінувати неймовірні моменти!