» » Студенти-першокурсники пізнають світ медіа!

Студенти-першокурсники пізнають світ медіа!

Дата: 22-09-2022, 15:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні сучасний світ неможливо уявити без соціальних мереж, адже це зручний інструмент комунікації й розвитку, платформа для нових знайомств та безпосереднього спілкування.   

Нещодавно студенти-першокурсники навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина спілкувалися із працівниками пресслужби ЗУНУ: Анастасією Гужвінською і Катериною Божаківською.

У ході зустрічі було обговорено вплив соцмереж на суспільство, особливості створення контенту, просування іміджу університету у молодіжній програмі TikTok, основні тенденції оформлення офіційних сторінок університету.  

«Для нас важливо тестувати нові формати дописів: відео, фото, сторіз, рілс та аналізувати реакцію аудиторії на них. Саме тому, ми разом із командою вивчаємо усі напрями й зміни, які пропонує нам інстаграм чи тікток, а ви, як читачі вже споживаєте готовий продукт. Та найголовніше, що через ці мережі, ми можемо спілкуватися із молоддю класичного університету Тернополя», - сказала Катерина Божаківська.

Анастасія Гужвінська додала, що ця зустріч – це крута можливість познайомитися із людьми, які готові разом вражати, надихати та змінюватися на краще.

Юнаки та дівчата мали змогу не лише дізнатися про стратегії оформлення бренду, а також спробувати себе у ролі контентмейкерів, створивши креативні відео про навчальний процес  у Західноукраїнському національному університеті.

Першокурсники зазначили, що завдяки стрімкому розвитку діджиталізації є можливість пізнавати світ медіа та удосконалюватися, вивчаючи онлайн-платформи.