До уваги студентів ЗУНУ!

Дата: 12-09-2022, 16:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо студентів взяти участь в конкурсному відборі для участі в європейському форумі EYFON, 10 - 14 жовтня 2022 у місті Ноймаркт, Австрія.

Європейський молодіжний форум Neumarkt спрямований на підтримку ідентифікації молоді з Європою. EYFON (European Youth Forum Neumarkt) – це відповідь на виклики, з якими сьогодні стикається Європа.  Молодих європейців запрошують дізнатися про свою історію, європейські принципи, а також познайомитися один з одним і спілкуватися в європейському дусі. EYFON пропонує програму для молоді з усієї Європи, у межах якої учасники можуть обговорити європейські ідеї та ідеали у співпраці з відповідними європейськими інституціями. На учасників форуму чекають дискусії про майбутнє європейського континенту, знайомство з європейськими принципами та розвиток критичного мислення та перспектив для сучасної Європи.

Для участі студентам потрібно володіти англійською мовою на рівні B2, німецькою на рівні А2 та заповнити форму за посиланням https://forms.gle/1tPv8hjdT4AYidMp6
Заявки приймаються до 15 вересня включно.