» » Зустріч з американським експертом з побудови кар'єри Ріком Гіллісом

Зустріч з американським експертом з побудови кар'єри Ріком Гіллісом

Дата: 17-08-2022, 14:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Як оцінити свої професійні можливості?

Як успішно презентувати свою роботу перед керівником?

Як обрати ідеальний час, щоб згадати про свої досягнення?

Розрахувати у прямому розумінні цього слова власну професійну цінність, визначати цінність своєї роботи та ефективність для організації допоможе оригінальна та інноваційна формула коефцієнту унікальності працівника за авторською технікою QTNT (Quotient) американського експерта з побудови кар'єри Ріка Гілліса.

Уже у жовтні в навчально-науковому інституті комунікацій Західноукраїнського національного університету очікуйте серію лекцій Ріка Гілліса - спікера, автора і консультанта з питань побудови кар’єри, засновника компанії Richard Gillis Company, LLC, яка проводить тренінги, щоб допомогти усім, хто у пошуках роботи, отримати найкращу можливу посаду за найвищу можливу оплату.

Інформація буде цікава керівникам, роботодавцям, працівникам.

А у межах міжнародної магістерської програми двох дипломів «Психологія перемовин та медіація» разом із Нідерландською бізнес-академією плануємо провести курс з побудови кар'єри перемовника та медіатора (детальніше про програму за номером: 0969795012).

Запрошуємо усіх, хто прагне професійного та особистісного розвитку, долучитися до команди навчально-наукового інституту комунікацій та отримувати нові знання і навички від найкращих експертів світу.