» » Співпраця із Нідерландською бізнес-академією

Співпраця із Нідерландською бізнес-академією

Дата: 12-08-2022, 12:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулося підписання угоди про організацію  навчання за міжнародною магістерською програмою двох дипломів між класичним університетом Тернополя та Нідерландською бізнес-академією.

Завдяки співпраці із Нідерландською бізнес-академією та  вагомій підтримці ректора Яна ван Звітена навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету  активно залучений до розвитку напряму ненасильницького спілкування та стрімко будує нові можливості кооперації із досвідченими вітчизняними та зарубіжними партнерами у сфері медіації.

У партнерстві з Нідерландською бізнес-академією якісно та успішно проведено ІІІ Міжнародну літню школу світових освітніх практик «New Way», учасниками якої були студенти та практики з України, Грузії та Азербайджану, а спікери складали когорту експертів з України, Грузії, Нідерландів, Іспанії, Латвії, США.

На базі Нідерландської бізнес-академії викладачі класичного університету Тернополя та студенти освітньо-професійної програми «Психологія перемовин та медіація» проходили міжнародне стажування, що дає можливість складання іспиту в Міжнародній асоціації медіаторів та, введення їх у міжнародний реєстр медіаторів.

Вітаючи присутніх, ректор Андрій Крисоватий сказав: «Дорогі колеги! У нелегкі часи для нашої України, ми разом із міжнародною освітянською спільнотою об’єднуємо свої наукові зусилля аби сприяти підготовці висококваліфікованих спеціалістів. Переконаний, що наше партнерство – це спільні ґрантові програми, наукові та освітні заходи, а також відкриття філії Міжнародної асоціації медіаторів у Тернополі, що дасть можливість запровадити у нашому виші підвищення кваліфікації у сфері медіації для всіх охочих».

«Щиро радий, що сьогодні у нас є змога знову зустрітися із вами, поспілкуватися та визначити наші основні напрями співпраці. Ми готові до плідного співробітництва і реалізації спільних наукових проєктів у майбутньому», - зазначив ректор Ян ван Звітен.

Разом ми надамо нового імпульсу популяризації медіації в Україні!