» » Відбудеться відкрита лекція професора Яна ван Звітена

Відбудеться відкрита лекція професора Яна ван Звітена

Дата: 8-08-2022, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Про управління людськими талантами, битву керівників за залучення талантів в організації чи компанії та мистецтво утримати їх, розвиток компетентностей по основних вісях людського потенціалу та комплексний підхід до системи коефіцієнтів IQ, EQ, PhQ та SQ 12 серпня розповідатиме надзвичайно харизматичний та компетентний спікер - ректор Нідерландської бізнес-академії, професор Ян ван Звітен.

Захід відбудеться о 14:00 год у приміщенні залу засідань ректорату Західноукраїнського національного університету.

Також усі охочі, хто не матиме змоги бути присутнім офлайн, зможуть прослухати лекцію у записі, або ж доєднатися до zoom-платформи та взяти участь дистанційно (ID: 818 2199 5401; код доступу: 451332).

Робочі мови: англійська та українська із забезпеченням якісного перекладу.

В очікуванні цікавої інтерактивної лекції запрошуємо усіх, хто прагне професійного та особистісного розвитку, доєднуватися до команди навчально-наукового інституту комунікацій та отримувати нові знання і навички від найкращих експертів світу.

 

 

Про спікера:

Ректор Нідерландської бізнес-академії Ян ван Звітен - співзасновник та професор менеджменту та лідерства в Mentally Fit Global. Медіатор, коуч, тренер, президент Міжнародної асоціації медіаторів.

Професор Звітен вивчав економіку в Королівській військовій академії (Нідерланди), також здобув освіту в сфері бухгалтерського обліку в Амстердамському університеті. Завжди поєднував успішну кар’єру фінансового директора в ряді компаній з різноманітними ролями у сфері освіти та спорту. Поміж іншим, він професійний спортсмен (футбол, теніс).

В Україну Ян ван Звітен їздить регулярно понад 20 років, зараз координує декілька міжнародних проєктів у сфері вищої освіти, серед яких Mediats (розвиток медіації) та Interadis (міжкультурний обмін).